Google

Google och att Söka Google osökta och utsökta bitar SEO hör dvs Sökmotoroptimering

Länkar Google och Nygamla sätt att läsa Länkar

 Hur väl en källa länkar till realiteten bör avgöra dess värde för allmänheten

Inte hur många som länkar källan har från andra länkare, det finns blott en enda högsta topp att angöra

den bottnar i undergrunden och dess assembler - Gravitation

 

Google vill att fakta ska vara det högst sökbara

Därmed också att det som inte är fakta utan andra aspekter av verkligheten tex åsikter som saknar faktaunderlag ska graderas ned i sökmotorns resultat lista den så kallades SERPen (search engine Result Page)

 

Google SEO Här Länkar & Sortering

Google Länkar & premiera belagd funktionalitet i allmän nätverkan

 

Google Vill Vaccinera sig mot Vaccon som Kvackar

Ett flertal gånger har uppgifter på nätet varit direkt vilseledande i varje fall om man får tro det rådande forskningsläget. Några vaccinationskampanjer kanske visar detta med högsta tydlighet när ett relativt fåtal individer är aktiva i en kampanj mot vaccinationer i allmänhet och också hamnar högst upp i resultatet när man söker hur ska jag "vaccinera mina barn".  Ett annat känt exempel är att den som söker på Psykiatrisk expert kommer till en sida där Scientologer ger sin syn på hur ADHD medicin krymper hjärnan.

 Google SEO Hör Länkar till verkligheten

Tillförlitlighet Trust som extra toppvärde till de som återger Fakta

och bara fakta

 

 Sanningen prioriteras och lögnen ska undvikas skriver Ny Teknik och hänvisar till New Science. Den enkla frågan är dock vad som är sanning och vad som är lögn, som vi såg när det gällde kvasikristaller och hur en man trotts fotografier på tillståndet ändå blev bedömd som paria och inbillningssjuk av en relativt enig kår av kollegor. Efter att han senare fick nobelpris för sina upptäckter visade det sig att han inte var den första som fotograferat tillståndet. För det var vad vetenskapen trodde då och den tron tenderar att vara precis minst lika skenhelig som all annan tro.

 

KBT För Webbplatser

KBT som för förkortningen av Kunskaps Baserad Tillits-faktor eller det Engelska grundbegreppet Knowledge Based Trust, kan komma att bli en av de värdefullaste faktorerna för det sista toppvärdet som en webbplats kan komma att få.

 

Tanken är dock att sortera bort resultat från personer och gruppers personliga intressen att driva resultatet åt ett eller annat håll. Och att detta ska ske via att se vilka grupper som hänvisar till belagda fakta och vilka som har påståenden som inte är fakta dvs de som ljuger ska nedgraderas till förmån för de som inte ljuger och hur ska nu algoritmen veta detta kan man gott undra.

 

Enligt New Science så ska Google jämföra data med "Knowledge Vault" en jättelik databas som byggts upp genom åren och fortsätter att växa, för att genom detta se vilken källa som kommer med vetenskapligt underbyggda påståenden och vilken som inte gör det.

 

Detta kan vara intressant för Google också i samband med en s.k. Google-Bomb där en viss sida får en massa länkar med en viss text, vilket har lett till att en sökning på "misserable failure" för en ganska lång tid ledde fram till George W Bush i Vita Huset.

 

 

Dvs George Bush blev alltså summan av vad de länkade användarna sa, vilket är ett annat sätt att se exakt samma sak. Men när vaccinationsmotståndare börjar sprida falska eller illa underbyggda påståenden om Vaccinationer på nätet och också kommer högst i svarsresultatet på grund av att många argsinta aktivister länkar hårt och mycket då tycker man från flera håll att Kvacksalvarna har tagit över nätet.

 

Roten till flygande väskan

 

Google några gånger påstått att en Google-Bomb inte längre är möjlig att genomföra men senast ett test i Sverige på den sammansatta termen Urbota Inskränkthet visade visade att ett politiskt parti länge var det första sökresultatet som dök upp på den termen av precis samma orsaker som tidigare, dvs något hade köpt upp en massa billiga skräplänkar (vad det nu är) och riktat dem mot partiet med texten Urbota Inskränkthet, varmed den blev ledande på termen trotts att sidan i sig självt inte hade någonting om just det begreppet på någon av sina sidor.

 

Sammanfattningsvis har inte Google blivit så imponerad av när sajter med skvaller och annat tagit höga placeringar om tex Obamas Nationalitet vilket man förstås kan fundera över rimligheten uti. Liksom rimligheten i att Vaccinationsmotståndare hamnar överst med påstående som inte alls är underbyggda av faktavetenskap, men även att faktum som att spädbarn i områden där man av hävd inte vaccinerar eller har en låg vaccinationsgrad tenderar att vara mindre stressade än övriga spädbarn, måhända beroende på en robustare grundstruktur.  se referenser.

 

För det är också ett faktum som i egentlig mening förtigs av andra faktum liksom narkolepsin kom som en osökbar dröm av mimicry. Så visst är det svårt att få fram en rättvisande bild av vad verkligheten är och har, det är det dyraste vi vet och alla människor vill vara så billiga  som möjligt utan att någonsin behöva erkänna det. Om det inte vore så skulle vissa saker bli väldigt svåra att förklara ... Tex vetenskapens förnekande av vetenskap i form av nya naturer av det redan kända, liksom kvasikristallens strukturer.

 

Urkund

Urbota Dimensionalitet Utan inskränkthet från denna entitet

Att vara teleskop objektiv utan fokalpunkt kan vara svårt och leda till underliga slutsatser, ser redan hur Neurosedyn är fingrar på fokuset samtidigt som jag funderar hur långt bort kan egentligen utopia ligga?

 

KnowledgeBased Trust: Estimating the Trustworthiness of Web Sources
Xin Luna Dong, Evgeniy Gabrilovich, Kevin Murphy, Van Dang
Wilko Horn, Camillo Lugaresi, Shaohua Sun, Wei Zhang
Google Inc. arXiv:1502.03519v1

 

Brin and L. Page. The anatomy of a large-scale hypertextual Web
search engine. Computer Networks and ISDN Systems,
30(1–7):107–117, 1998.


C. Castillo, D. Donato, A. Gionis, V. Murdock, and F. Silvestri.
Know your neighbors: Web spam detection using the web topology.
In SIGIR, 2007.

 

B. Zhao and J. Han. A probabilistic model for estimating real-valued
truth from conflicting sources. In QDB, 2012

 

Lifestyle, salivary cortisol and allergy in children
Fredrik Stenius 2011 Karolinska Institute

 

 

 B4 Babel it was likely a Probable the weakest tweak comming from opposit side as shure as hair cross in objective. 

 

 

6 Apr 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)