Google

Google och att Söka Google osökta och utsökta bitar SEO hör dvs Sökmotoroptimering

Om Oss

 

Vi som skriver här på Google n.nu tyckte att det behövdes en egen resurs om Google vid sidan av dem själva. Inte nödvändigtvis för att alla suger efter information som inte finns tillgänglig utan mer som ett personligt projekt att skriva om de egna relationerna till Google utan att för den skull göra avkall på Saklig historisk relevans av ett företag med nästan global dominans på en marknad som bara växer och växer.

Att vara på nätet är idag 2013 nästan liktydigt med att ha en relation till Google på flera sätt, så så konstigt är det ändå inte att skriva om Google som det faktiskt är och just sådant har alltid en atmosfär av personlighet och relationer, vad är livet annars?

Har du några specifika förslag du tycker att vi ska skriva om så skicka gärna in dem i kontakt formuläret, vi har dock valt att prioritera vår närvaro här via det som skrivs här och kommer antagligen inte att svara på några frågor som du själv kan hitta svaret på, det låter väl ändå ganska rimligt.

Ett bra sätt att visa vem du är och ditt seriösa intresse är att skriva om oss från din egen plats på webben och din egna hemsida då ser vi vem det är som är intresserad och hur det kommer sig på ett sätt som mer kan intressera alla av våra läsare och det är väl ändå inte så dumt.

Google Maps Flax

Google Maps Flax

Men allt roligt och bra med Google stannar inte kvar för evigt, ett exempel är denna bördigt matnyttiga bildning direkt från verkligheten till Google Maps, den förefaller nu ha försvunnit för gott. Kanske Google inte vill ha någon uppmärksamhet annat än för kartan och  beskrivningen av vägen till och från en annan punkt. Men då kanske man missar en och annan poäng på vägen i all dess pizzamässiga vältalighet.

 En fläktande flax av lyftande naturlighet i aerodynamik till ära, så är lagen ändå sådan att inget på kartan ska få störa den grundläggande funktionen av kartan - att visa vägen. Såsom pizzan i målbilden sådana här bilder knoppar lätt av sig såsom frön och så små små åsar för nästa bröd. Ringarna på vattnet.

 

 


(Lämna tom)

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)