Google

Google och att Söka Google osökta och utsökta bitar SEO hör dvs Sökmotoroptimering

Google blogg

RSS

Googla Google och placera dig - Etta på Google

13 Jan 2017

Vem ska ranka högt på Google?

Den som på bästa sätt visar sig kunna återge vad Google också är.  Vi slog nyligen vårt egna rekord när det gäller placeringar när man Googlar Google hos Google och hamnade först på plats 47 i den så kallade serpen (search engine result page) och toppade sedan på plats 40 i sökresultatet, för att sedan dyka ned till under 100 strecket igen.

Googla Google Vara etta på Google
Googla Google placering

Varför blev det så?

Tja, efter som vi inte skrivit något nytt på sidan så beror det troligen på att andra har skrivit något nytt om sidan och hänvisat till den. Vid en kontroll har n.nu utnämnt Google.n.nu till dagens hemsida och skrivit lite om sidan liksom länkat till några av våra sidor.  Och detta räckte mer än väl till att slå det tidigare rekordet, för visst angör vi själva Google i vår text och bild, det är ingen tvekan om det. Men hur väl vi angör begreppet Google är också en fråga för hur andra uppskattar vår relevans till just Google.

Att bara tagga sig med kategorins specifika kännetecken kan räcka långt men bara en mycket kort stund, tills besökarna visar att det inte är speciellt relevant eller ens intressant för den taggade kategoriseringen.  Ett semantiskt träd med betydelsebäringens grenar visar sig i slutresultatet på hur tjockt kotten angör nästa generation av besökare i placeringens mening med logiken: A Cone is thick – Kotten är tjock i beskrivningens ikon.

 

Här i Nålsögat av nätverkan på nätet är nog sökresultatet på Google hos Google är nog konkurrensen som hårdast men ändå snabbt accelererande med Google själv som företag i spetsen expanderande på flera håll i de flesta länder.

Här ser vi också storheten i Googles sökmotor algoritm, att inte sätta sig självt på alla platser i topp 100 fastän det rent storleksmässigt är stort i så många länder med så många produkter, men det tillför sökaren nog inget större värde, utan värdet ligger i mångfalden av resultaten och att täcka mångfalden som fält i bortom betydelsen av alfabetet, till betydelsen av alfabetets barn i ordets sökta mening och meningsbäring. Compiling the arrow.

Etta på Google

Här ser du en kille som varit etta på Google vid en googling på just Google, det är såvitt jag eller någon annat som hört ett ganska unikt resultat. Att resultatet också kommer från en sida hos google är kanske heller inte så konstigt för den har den rätta adressen att hamna etta från. Men det var trotts allt saber tonis egna Google plus sida som hamnade etta hos Google Egypten

 Följa John

Men allt har sitt pris som du kanske känner till att många säger - så vi följer John och frågar oss vad påståendets egna pris är.  För en fråga ställd från duktig fördomsfullhet kan vara självbekräftande och det säkraste sättet att slippa komma fram till en bra lösning.

Ett påstående som definierar sig själv som en fråga, eller påstår sig vara en fråga

 

To be or not to be thats the question.

 Or is it?

Is madonna like a virgin according to knowledge vault and google assembled know how?

Hur bedömms det av Google via knowledge vault måntro?

 

Gore Ham in slash - pack dot com - Comp post the com press ion

Jee pee ghe

pure butter clarified -

Länkar Google och Nygamla sätt att läsa Länkar

6 Apr 2015

 Hur väl en källa länkar till realiteten bör avgöra dess värde för allmänheten

Inte hur många som länkar källan har från andra länkare, det finns blott en enda högsta topp att angöra

den bottnar i undergrunden och dess assembler - Gravitation

 

Google vill att fakta ska vara det högst sökbara

Därmed också att det som inte är fakta utan andra aspekter av verkligheten tex åsikter som saknar faktaunderlag ska graderas ned i sökmotorns resultat lista den så kallades SERPen (search engine Result Page)

 

Google SEO Här Länkar & Sortering

Google Länkar & premiera belagd funktionalitet i allmän nätverkan

 

Google Vill Vaccinera sig mot Vaccon som Kvackar

Ett flertal gånger har uppgifter på nätet varit direkt vilseledande i varje fall om man får tro det rådande forskningsläget. Några vaccinationskampanjer kanske visar detta med högsta tydlighet när ett relativt fåtal individer är aktiva i en kampanj mot vaccinationer i allmänhet och också hamnar högst upp i resultatet när man söker hur ska jag "vaccinera mina barn".  Ett annat känt exempel är att den som söker på Psykiatrisk expert kommer till en sida där Scientologer ger sin syn på hur ADHD medicin krymper hjärnan.

 Google SEO Hör Länkar till verkligheten

Tillförlitlighet Trust som extra toppvärde till de som återger Fakta

och bara fakta

 

 Sanningen prioriteras och lögnen ska undvikas skriver Ny Teknik och hänvisar till New Science. Den enkla frågan är dock vad som är sanning och vad som är lögn, som vi såg när det gällde kvasikristaller och hur en man trotts fotografier på tillståndet ändå blev bedömd som paria och inbillningssjuk av en relativt enig kår av kollegor. Efter att han senare fick nobelpris för sina upptäckter visade det sig att han inte var den första som fotograferat tillståndet. För det var vad vetenskapen trodde då och den tron tenderar att vara precis minst lika skenhelig som all annan tro.

 

KBT För Webbplatser

KBT som för förkortningen av Kunskaps Baserad Tillits-faktor eller det Engelska grundbegreppet Knowledge Based Trust, kan komma att bli en av de värdefullaste faktorerna för det sista toppvärdet som en webbplats kan komma att få.

 

Tanken är dock att sortera bort resultat från personer och gruppers personliga intressen att driva resultatet åt ett eller annat håll. Och att detta ska ske via att se vilka grupper som hänvisar till belagda fakta och vilka som har påståenden som inte är fakta dvs de som ljuger ska nedgraderas till förmån för de som inte ljuger och hur ska nu algoritmen veta detta kan man gott undra.

 

Enligt New Science så ska Google jämföra data med "Knowledge Vault" en jättelik databas som byggts upp genom åren och fortsätter att växa, för att genom detta se vilken källa som kommer med vetenskapligt underbyggda påståenden och vilken som inte gör det.

 

Detta kan vara intressant för Google också i samband med en s.k. Google-Bomb där en viss sida får en massa länkar med en viss text, vilket har lett till att en sökning på "misserable failure" för en ganska lång tid ledde fram till George W Bush i Vita Huset.

 

 

Dvs George Bush blev alltså summan av vad de länkade användarna sa, vilket är ett annat sätt att se exakt samma sak. Men när vaccinationsmotståndare börjar sprida falska eller illa underbyggda påståenden om Vaccinationer på nätet och också kommer högst i svarsresultatet på grund av att många argsinta aktivister länkar hårt och mycket då tycker man från flera håll att Kvacksalvarna har tagit över nätet.

 

Roten till flygande väskan

 

Google några gånger påstått att en Google-Bomb inte längre är möjlig att genomföra men senast ett test i Sverige på den sammansatta termen Urbota Inskränkthet visade visade att ett politiskt parti länge var det första sökresultatet som dök upp på den termen av precis samma orsaker som tidigare, dvs något hade köpt upp en massa billiga skräplänkar (vad det nu är) och riktat dem mot partiet med texten Urbota Inskränkthet, varmed den blev ledande på termen trotts att sidan i sig självt inte hade någonting om just det begreppet på någon av sina sidor.

 

Sammanfattningsvis har inte Google blivit så imponerad av när sajter med skvaller och annat tagit höga placeringar om tex Obamas Nationalitet vilket man förstås kan fundera över rimligheten uti. Liksom rimligheten i att Vaccinationsmotståndare hamnar överst med påstående som inte alls är underbyggda av faktavetenskap, men även att faktum som att spädbarn i områden där man av hävd inte vaccinerar eller har en låg vaccinationsgrad tenderar att vara mindre stressade än övriga spädbarn, måhända beroende på en robustare grundstruktur.  se referenser.

 

För det är också ett faktum som i egentlig mening förtigs av andra faktum liksom narkolepsin kom som en osökbar dröm av mimicry. Så visst är det svårt att få fram en rättvisande bild av vad verkligheten är och har, det är det dyraste vi vet och alla människor vill vara så billiga  som möjligt utan att någonsin behöva erkänna det. Om det inte vore så skulle vissa saker bli väldigt svåra att förklara ... Tex vetenskapens förnekande av vetenskap i form av nya naturer av det redan kända, liksom kvasikristallens strukturer.

 

Urkund

Urbota Dimensionalitet Utan inskränkthet från denna entitet

Att vara teleskop objektiv utan fokalpunkt kan vara svårt och leda till underliga slutsatser, ser redan hur Neurosedyn är fingrar på fokuset samtidigt som jag funderar hur långt bort kan egentligen utopia ligga?

 

KnowledgeBased Trust: Estimating the Trustworthiness of Web Sources
Xin Luna Dong, Evgeniy Gabrilovich, Kevin Murphy, Van Dang
Wilko Horn, Camillo Lugaresi, Shaohua Sun, Wei Zhang
Google Inc. arXiv:1502.03519v1

 

Brin and L. Page. The anatomy of a large-scale hypertextual Web
search engine. Computer Networks and ISDN Systems,
30(1–7):107–117, 1998.


C. Castillo, D. Donato, A. Gionis, V. Murdock, and F. Silvestri.
Know your neighbors: Web spam detection using the web topology.
In SIGIR, 2007.

 

B. Zhao and J. Han. A probabilistic model for estimating real-valued
truth from conflicting sources. In QDB, 2012

 

Lifestyle, salivary cortisol and allergy in children
Fredrik Stenius 2011 Karolinska Institute

 

 

 B4 Babel it was likely a Probable the weakest tweak comming from opposit side as shure as hair cross in objective. 

 

 

Att synas på Google

26 Mar 2015

Det är faktiskt en titel på en bok. En bok som blivit uppskattad för sin klara enkelhet och upplysande klarhet. Speciellt konstigt är det väl egentligen inte för den som syns hos Google syns på nätet. Yahoo och Bing må säga vad de vill men Google har utan minsta tvekan stora delar av sökmarknaden i sitt starka grepp.

Google och att synas på google är alltså lika med att finnas på nätet för de flesta, speciellt i ett hårt konkurentutsatt område där flera har samma produkter och budskap men bara en kan vara bäst, så vem vinner? 

-Den som når ut med budskapet bäst, så klart för denne kommer att synas mest, vilket iofs inte säger så mycket om andra och tredjehandsmarknaden för den synbara första exponeringen.

Att synas på Google

Har du premium hos N.nu Hemsida så har du idag och framåt gratis tillgång till boken om att synas på Google. Vilket kanske inte är så konstigt då N.nu Hemsida gjort sig kända för just detta - att synas på nätet. vilket i praktiken innebär att synas hos Google, att synas vid en googling.

Hemsidorna här har gjort av en expert på Sökmotoroptimering dvs SEO det vill säga konstarten att optimera sin närvaro på nätet så att sökmotorn och du förstår och hittar varandra. Har du bara bilder på dig och de är automatiskt döpta till IMG_4466 så vem kan egentligen hitta dig? Google är duktiga på mycket, dock en anings begränsade i tankeläsning även om läsning av beteendemönster ligger nära.

Så visst förändrar Google nätet som helhet vilket blir tydligt när delar av Google's sökmotor ligger nere och hela internet rekylerar med en mycket drastisk nedgång i global trafiknivå.

 

Google Googlar Bett tydelsens grip

 

När några centrala Google servrar låg nere så skönk den globala internet-användningen med 40 procent, så visst kan man tala om ett gott grepp om marknaden.

Logga In Nu

 Logga in

 

Google sök

29 Nov 2013

Helt osökt öppnar vi portarna till vår faktasajt om Google den största av de stora giganterna när det gäller sökmotorer. 

Första inlägget väljer vi att lägga på frontsidan med att presentera 15 kanske mindre kända fakta om Google nu när Google fyllde 15 år den 5 september 2013. Så visst kan det bli spännande att se tillbaka om 15 år till och se vart det tog vägen med det som var en skön massage att inte rygga tillbaks inför för 30 år sedan och också namnet på prototypen av Google.

Google Backrub

 Google Backrbub sök, nu söker vi oss tillbaka i dess historia, så rygga inte tillbaka.

 

En del säger att man kan synas bättre åtminstonde som ny webblats om man tar hjälp av så kallade länkkataloger. Tja för en del är det nog så speciellt i början kan man tro. Vi testar och ser hur det fungerar.

 

 

1000länkar.com -

 

N.nu Hemsida för Företag

N.nu Hemsida

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)